Concert Andre Rieu Cluj-Napoca 2019   Vreau bilet   

7 aprilie 2019 20:00 Sala Polivalentă Cluj-Napoca
7 aprilie 2019 20:00 Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Concert Andre Rieu și a lui orchestră Johann Strauss, Cluj-Napoca 2019

Unul dintre cei mai populari muzicieni internaționali ai momentului, ”Regele Valsului”, Andre Rieu și a sa orchestră, vine în premieră la Cluj-Napoca, într-un concert memorabil, în aprilie 2019.

Peste 40 de milioane de CD-uri și DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaționale și 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat „maestru al mulțimii”, titrează cu extaz New York Times.

”Muzica și valsul reprezintă o parte foarte importantă în viața mea,” spune André Rieu. ”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranță îl va atinge și pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoție și bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoțiile reprezintă secretul succesului meu.”

Pentru o seară de neuitat, vă veți bucura de un mix uimitor de vals, muzică de film, musical, operă dar și cele mai cunoscute hituri. Andre Rieu împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, oferă publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înțesate cu numeroase surprize.

Prețul biletelor variază în funcție de amplasarea în sală.

Data: 4, 5, 6, 7 aprilie 2019, ora: 20:00
Locație: BT Arena, Cluj-Napoca