Concert Alessandro Safina   Vreau bilet   

14 februarie 2019 20:00 Sala Polivalentă Cluj-Napoca
14 februarie 2019 20:00 Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Concert Alessandro Safina

Unul dintre cei mai populari tenori italieni, Alessandro Safina, vine pe 14 februarie, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pentru un concert înălțător, plin de emoție și sensibilitate.  Interpretarea melodiei ”Luna”, coloana sonoră a telenovelei de succes ”Clona”, care a cucerit audiența din România,dar și arii celebre de operă, abordări muzicale în stilul pop-opera precum și melodii veritabile, reprezintă ingredientele unui spectacol total, care cu siguranță vă va lăsa fără suflare.

Alessandro Safina  dezvăluie, onorat și deosebit de emoționat, faptul ca va concerta pe scena Sălii Polivalenta în acompaniamentul unui număr impresionant de muzicieni profesioniști, care îl vor însoți pe îndrăgitul tenor în periplul muzical grandios propus publicului clujean.

”Am colaborat cu nenumărate orchestre simfonice internaționale. Deși aș putea spune că fiecare experiență a fost diferită, notorietatea și valoarea incontestabilă a fiecărui artist, m-au făcut să mă simt onorat, emoționat și mi-au întărit, de fiecare dată, convingerea că trebuie să mențin ștacheta și să confirm calitatea actului artistic. Aceste provocări au marcat în sens pozitiv parcursul carierei mele muzicale. Cu siguranță, revenirea pe scena Sălii Polivalente, mă va apropia si mai mult de România, această țară deosebită unde am avut șansa să descopăr oameni minunați și să îmi întâlnesc sufletul pereche. Sunt nerăbdător să mă întâlnesc cu publicul cald din România și sper ca noul meu concert să însemne cadoul meu oferit tuturor melomanilor in luna Dragobetelui”. – a declarat Alessandro Safina

Cei care nu i-au cunoscut încă muzica, au șansa să o descopere acum iar o fană norocoasă (aleasă printr-un concurs) va urca pe scenă, unde șarmantul italian îi va face o dedicație.

Data: 14 februarie 2019, ora: 20:00
Locație: Sala Polivalentă