Concert Deep Purple   Vreau bilet   

10 decembrie 2019 20:00
10 decembrie 2019 20:00

Concert Deep Purple

Concert Deep Purple în Cluj-Napoca. Legendara trupă Deep Purple se întoarce în România pe 10 decembrie, în premieră la Cluj . Deep Purple anunță un nou concert în România, care va avea loc pe 10 decembrie, la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock. De-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, stârnind interesul celor ce nu erau născuți pe vremea în care Deep Purple se afla în topurile industriei muzicale. Albume de succes precum ”In Rock”(1970),  „Machine Head” (1972), „Made In Japan” ( 1973) și melodiile “ Smoke On The Water”, “Child In Time” și “Soldier Of Fortune” au propulsat trupa în topul vânzărilor de bilete și albume.

Cu nenumărate piese catalogate drept clasice în palmares. Aparițiile lor live iscă multiple dezbateri între fanii mai vechi și mai noi. Mai ales după reeditarea albumului “NOW WHAT?!”. Disc de Aur și Top Ten. În jurul lumii, albumul s-a vândut în peste un million de exemplare. La care se adaugă peste un milion de spectatori la concerte, până acum. Videoclipurile „From the Setting Sun in wacken” și „To the Rising Sun in Tokyo” s-au clasat în aceeași zi pe locurile 1, respectiv 2, al topurilor muzicale britanice. Dovedind încă o dată fascinația pe care o oferă show-urile trupei asupra publicului.

Pe scena din Cluj solistul Ian Gillan (solist), bateristul Ian Paice (baterie) și Roger Glover la chitară bass îi vor avea alături pe chitaristul Steve Morse și clăparul Don Airey.

Data: 10 decembrie, ora: 20:00
Locație: Sala Polivalentă
Preț bilet: de la 130 lei