Concert Grasu XXL & Guess Who   Vreau bilet   

8 februarie 2019 22:00 Euphoria Music Hall
8 februarie 2019 22:00 Euphoria Music Hall

Concert Grasu XXL  & Guess Who

Doi dintre cei mai cunoscuți rapperi din România vor face atmosferă în Euphoria. Te invităm, pe 8 februarie, la o petrecere de zile mari, unde Grasu XXL & Guess Who își lansează ”În Labirint” și la Cluj.

Guess Who, pe numele lui real Laurențiu Mocanu, se numără printre cei mai apreciați artiști hip-hop din România. Activează în domeniul muzical de la 13 ani, când a fondat împreună cu Zekko formația Anonim, care a colaborat cu Spike și Paraziții. Albumul lui de debut, Probe Audio, a fost lansat în 2009. Albumul include piesele „Tu” (cu Spike), „Gen” (cu euGen) și „Locul Potrivit”. Cea din urmă a ajuns pe primul loc în majoritatea clasamentelor muzicale din România, fiind cea mai difuzată piesă a anului 2010.

Grasu XXL e în business de mai bine de 20 de ani, deși primul lui album solo a apărut în 2006. Se exprimă prin muzică de la 14 ani și are în palmares 6 albume și zeci de single-uri. Pe numele său real Dragoș Nichifor, Grasu XXL a fost pasionat de mic de hip-hop. Influențele primite în cadrul familiei au fost orientate către jazz și funk, tatăl său fiind un cunoscător al bass-ului. A colaborat cu cei mai mari artiști din spectrul hip-hop, iar colaborarea cu Guess Who este una dintre cele mai prolifice.

Data: 8 februarie, ora 22:00
Locația: Euphoria Music Hall

Bilet presale: 20 lei
Bilet preț întreg: 30 lei

Bilete disponibile la acest eveniment

Momentan nu sunt bilete disponibile la acest eveniment.