Concert Guess Who & Grasu XXL Cluj   Vreau bilet   

25 mai 2018 22:00 Euphoria Music Hall
25 mai 2018 22:00 Euphoria Music Hall

Concert Guess Who & Grasu XXL Cluj

Vineri, 25 mai, în Euphoria Music Hall se încinge soundsystemul cu un concert marca The Stage: Grasu XXL și Guess Who vin la Cluj pentru o petrecere de zile mari! Doi dintre cei mai cunoscuți rapperi din România vor face atmosferă în Euphoria.

Guess Who, pe numele lui real Laurențiu Mocanu, se numără printre cei mai apreciați artiști hip-hop din România. Activează în domeniul muzical de la 13 ani, când a fondat împreună cu Zekko formația Anonim, care a colaborat cu Spike și Paraziții. Albumul lui de debut, Probe Audio, a fost lansat în 2009. Albumul include piesele „Tu” (cu Spike), „Gen” (cu euGen) și „Locul Potrivit”. Cea din urmă a ajuns pe primul loc în majoritatea clasamentelor muzicale din România, fiind cea mai difuzată piesă a anului 2010.

Grasu XXL e în business de mai bine de 20 de ani, deși primul lui album solo a apărut în 2006. Se exprimă prin muzică de la 14 ani și are în palmares 6 albume și zeci de single-uri. Pe numele său real Dragoș Nichifor, Grasu XXL a fost pasionat de mic de hip-hop. Influențele primite în cadrul familiei au fost orientate către jazz și funk, tatăl său fiind un cunoscător al bass-ului. A colaborat cu cei mai mari artiști din spectrul hip-hop, iar colaborarea cu Guess Who este una dintre cele mai prolifice.

Data: 25 mai, ora 22:00
Locația: Euphoria Music Hall

Bilet presale: 20 lei (în limita locurilor disponibile)

Bilete disponibile la acest eveniment

Momentan nu sunt bilete disponibile la acest eveniment.