Concert Ștefan Bănică Cluj 2018   Vreau bilet   

19 decembrie 2018 19:30 Sala Polivalentă Cluj-Napoca
19 decembrie 2018 19:30 Sala Polivalentă Cluj-Napoca

Concert Ștefan Bănică Cluj 2018

Știți care este cel mai așteptat eveniment de Crăciun anul acesta? Concert Ștefan Bănică Cluj 2018! Da, Ștefan Bănică revine pe scena Sălii Polivalente din Cluj-Napoca în 19 decembrie, pentru a ne insufla magia sărbătorilor de iarnă chiar în inima Transilvaniei!

Din 2002 până în prezent, artistul a susţinut peste 65 de concerte de Crăciun, unde au participat peste 340.000 de persoane, iar faptul că de la an la an sunt stabilite noi recorduri ca număr de spectatori şi de concerte susţinute, demonstrează că acest eveniment devine tot mai impresionant şi mai îndrăgit odată cu trecerea timpului.

Artistul își propune de fiecare dată să își încânte publicul de toate vârstele cu un spectacol de excepție. Ștefan Bănică spune: „muzica bună uneşte generaţiile!”. Asta se vede în fiecare an în sălile pline cu ocazia concertelor sale de Crăciun.

Muzica live, efectele speciale, show-urile de lumini, coregrafiile, precum și invitații-surpriză, sunt elementele ce asigură calitatea unui show complex, surprinzător, dar și emoționant în același timp. Participarea la acest minunat concert, alături de cei dragi, e cel mai frumos mod de a intra în atmosfera Sărbătorilor de Iarnă!

Prețul biletelor variază în funcție de amplasarea în sală.