Concert Vasilis Karras   Vreau bilet   

14 octombrie 2018 19:30 Sala Palatului
14 octombrie 2018 19:30 Sala Palatului

Concert Vasilis Karras

Un mare artist al muzicii grecești, o adevărată legendă, „lordul dragostei nebune” Vasilis Karras, vine pentru prima dată în România pentru a susține un concert excepțional alături de bandul său impresionant de 20 de oameni!

Duminică, 14 octombrie, la Sala Palatului din Capitală, puteți asculta ritmuri grecești autentice și piese celebre precum “As’tin na leei” , „Den Pao Pouthena”, „Nychta Kselogiastra”, „Gela mou”, „ An hatheis ti tha kano”, „ Aporo an aisthanesai typseis”, „ Den akoys”, „ Ap’to Vora mehri to Noto”, „Feinomeno” , „Erhomai” și „Aliti me lene”.

„Am ales să vin pentru prima dată în Romania la cererea publicului şi la insistenţa organizatorului. Vreau să descopăr personal ţara frumoasă pe care o aveţi şi mă bucur că acest concert coincide cu Anul Centenarului, o comemorare atât de importantă pentru România! Ştiu că în România există una din cele mai semnificative comunităţi elene din diaspora. Va fi o mare plăcere şi onoare pentru mine să fiu măcar pentru o zi alături de voi! Vă aştept pe toţi pe 14 octombrie, la Sala Palatului să sărbătorim împreună cei 40 de ani de carieră muzicală şi să cântăm multe din melodiile de suflet atât ale mele cât şi ale voastre ! Va fi o seară de neuitat!” – Vasilis Karras

În deschiderea acestui concert Vasilis Karras, Ionuţ Galani , cel mai bun interpret de muzică grecească din România, a pregătit câteva piese special pentru spectacolul din 14 octombrie.

Vasilis Karras este, de asemenea, compozitor și textier , scriind peste 150 de melodii pentru mulţi dintre cântăreţii consacraţi de muzică grecească.În toți acești ani a susţinut numeroase concerte în Europa, SUA, Asia, Canada și Australia și este primit cu entuziasm de către greci și străini.