De la scanare la proiectare si printare 3D   Vreau bilet   

30 martie 2019 9:00 Facultatea de Mecanica, UTCN
30 martie 2019 9:00 Facultatea de Mecanica, UTCN

De la scanare la proiectare si printare 3D

În data de 30 martie, la UTCN, are loc cursul ” De la scanare la proiectare si printare 3D ”. Începând cu ora 09:00, la Facultatea de Mecanică, sunt așteptați toți cei ce vor să participe la curs.

Cursul va aborda 4 subiecte si anume:

 1. Introducere in additive manufacturing
  Se vor prezenta principalele tehnologii specifice aditive manufacturing si posibilitățile de utilizare a modelor 3D printate. Se vor prezenta echipamente de 3D printing si materiale utilizate specifice operațiilor de printare 3D precum si modul de alegere a materialelor si a echipamentelor.
 2. Elemente de baza privind scanarea 3D
  Notiuni teoretice de scanare 3D si workshop scanare 3D
 3. Elemente de baza privind modelarea 3D in softul Rhino6
  Se va prezenta interfața programului, principiile de modelare, utilizarea comenzilor de baza pentru generarea corpurilor solide, editarea si cosmetizarea acestora si operații cu corpuri solide. In cadrul acestui modul se va modela si pregăti pentru printare 3D o piesa de complexitate medie împreună cu instructorul după care la alegere fiecare cursant va modela independent asistat de instructor o piesa simpla care va fi utilizat in ultimul modul al cursului.
 4. Workshop printare 3D (piesa modelata)
  In acest modul se vor prezenta noțiuni de baza privind manipularea fișierelor de tip STL, (import si procesare), tehnicile de aliniere a unui model 3D pe masa unui printer 3D, strategii de slicing si construire a suportului pentru un model 3D. Fiecare cursant va prelucra un fișier 3D pana la obținerea codului si va testa acest cod pe o imprimanta 3D pusa la dispoziție de organizatorul cursului.

Data: 30 martie, ora: 09:00
Locație: Facultatea de Mecanică, UTCN
Eveniment: curs ” De la scanare la proiectare și printare 3D ”
Preț bilet: 500 lei

 

Bilete disponibile la acest eveniment

Tip Bilet Preț Cantitate Cumpără
Bilet / Pret: 500 lei 500,00 lei
- +

Adaugă în coș