De la scanare, la proiectare si printare 3D   Vreau bilet   

20 aprilie 2019 9:00 Strada Frunzisului, nr.11, Cluj-Napoca

De la scanare, la proiectare si printare 3D

În data de 20 aprilie, vă invităm la cursul ” De la scanare la proiectare si printare 3D ”. Începând cu ora 09:00, sunt așteptați toți pasionații de tehnologia 3D să participe la curs.

Cursul va aborda 4 subiecte si anume:

 1. Introducere in additive manufacturing
  Se vor prezenta principalele tehnologii specifice aditive manufacturing si posibilitățile de utilizare a modelor 3D printate. Se vor prezenta echipamente de 3D printing si materiale utilizate specifice operațiilor de printare 3D precum si modul de alegere a materialelor si a echipamentelor.
 2. Elemente de baza privind scanarea 3D
  Notiuni teoretice de scanare 3D si workshop scanare 3D
 3. Elemente de baza privind modelarea 3D in softul Rhino6
  Se va prezenta interfața programului, principiile de modelare, utilizarea comenzilor de baza pentru generarea corpurilor solide, editarea si cosmetizarea acestora si operații cu corpuri solide. In cadrul acestui modul se va modela si pregăti pentru printare 3D o piesa de complexitate medie împreună cu instructorul după care la alegere fiecare cursant va modela independent asistat de instructor o piesa simpla care va fi utilizat in ultimul modul al cursului.
 4. Workshop printare 3D (piesa modelata)
  In acest modul se vor prezenta noțiuni de baza privind manipularea fișierelor de tip STL, (import si procesare), tehnicile de aliniere a unui model 3D pe masa unui printer 3D, strategii de slicing si construire a suportului pentru un model 3D. Fiecare cursant va prelucra un fișier 3D pana la obținerea codului si va testa acest cod pe o imprimanta 3D pusa la dispoziție de organizatorul cursului.

Data: 20 aprilie, ora: 09:00
Locație: strada Frunzișului, nr.11, Cluj-Napoca
Eveniment: curs ” De la scanare la proiectare și printare 3D ”
Preț bilet: 500 lei


!ULTIMELE 3 LOCURI!

 

Bilete disponibile la acest eveniment

Momentan nu sunt bilete disponibile la acest eveniment.