Discoteca ’80   Vreau bilet   

21 septembrie 2019 19:00
21 septembrie 2019 19:00

Discoteca ’80

Discoteca ’80, revine la Cluj, în data de 21 septembrie, cu nume mari ai aniilor 80: Thomas Anders & Modern Talking band, MILLI VANILLI, Sabrina, Silent Circle și Ottawan. Cu siguranta cei mai multi dintre voi ati fredonat de nenumarate ori melodii precum: You’re my Heart, You’re My Soul (Modern Talking), Girl, You know it’s True (Milli Vanilli),  Boys (Sabrina), Touch in The Night (Silent Circle)  sau D.I.S.C.O. (Ottawan). În 21 septembrie veți avea ocazia să îi vedeți și să-i ascultați pe artiștii care au fascinat o lume întreagă. Pentru a savura atmosfera concertelor lor actuale, accesați video-urile speciale din cadrul www.discoteca80.ro.

Artiștii din acest an, vor concerta la Cluj timp de peste 4 ore. În pauze atmosfera va fi asigurată de un DJ care vă va încânta cu cele mai dinamice hituri ale perioadei.

Thomas Anders & Modern Talking band, au mai concertat la BT Arena pentru un public entuziast în 2016. Tot în organizarea echipei din spatele Discoteca ’80.

DISCOTECA ’80 Cluj se află la a treia ediție. În septembrie 2018, la a doua ediție a evenimentului, o sală plină de iubitori ai muzicii din întreaga țară au cântat, au dansat și s-au distrat la Cluj. La concertele sustinute de Ricchi e Poveri, Boney M, Bad Boys Blue și Samantha Fox. În septembrie 2017, într-o Polivalentă de asemenea plină ochi, au cântat spre încântarea publicului Alphaville, Sandra, Londonbeat și Fancy.

DISCOTECA ‘80, este bazat pe un concept care are în centru nostalgia, plăcerea și emoția retrăirii atmosferei muzicale din anii ’80. Aceia au fost anii când mulți dintre voi erati tineri liceeni. Mergeați pentru prima dată la discotecă.  Globul argintiu se rotea deasupra dansatorilor. Culorile vii ale jocurilor de lumini disco, dezvăluiau câte o pereche prinsă într-o îmbrățișare sau într-o mișcare afectuoasă de dans. Nu-i așa ca vi se face dor?