Sinesthesia   Vreau bilet   

2 februarie 2019 18:00
2 februarie 2019 18:00

Sinesthesia

Sinesthesia, te invită la un eveniment unic în România care te va duce într-o călătorie până la porțile Edenului. Lasă-te dus(ă) de val și vino să experimentezi cea mai tare senzație trăită de până acum. Dacă ești o persoană îndrăzneață, receptivă, căreia îi plac misterele și dorește să trăiască o experiență senzorială în care toate simțurile se vor activa, atunci lasă-te surprinsă și îmbrățișează noutatea.

Sinesthesia, este un eveniment inedit, dirijat de maeștrii în domenii diverse care te provoacă să explorați împreună o degustare de senzații tari. Toate simțurile îți vor fi activate și duse până la euforie. Chef bucătari, magicieni ai licorilor, DJ, și oameni cu povești de viață captivante vor destinde atmosfera într-o locație modernă și demnă de pus în mediul online.

Dacă apreciezi calitatea, ai standarde ridicate, o viziune largă și idei îndrăznețe atunci esti pregătit(ă) să urci într-un carusel senzorial și plin de emoții. Deschide ochii și lasă cele cinci simțuri să atingă punctul culminant – extazul.

Data: 2 februarie
Ora: 18:00

Locație: secretă (aceasta se va afla în data de 1 februarie)
Preț bilet: 700 lei

IMPORTANT! Biletele se pot achiziționa până în data de 27.01, ora 23.59

 

Bilete disponibile la acest eveniment

Momentan nu sunt bilete disponibile la acest eveniment.