Cluj-Napoca    Săli evenimente   

Casa de Cultură a Studenților Cluj

Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai cunoscute spații culturale din regiune, un mediu în care se dezvoltă calităţile artistice şi morale ale tinerilor studenţi, este un spaţiu de manifestare pentru experimente culturale, precum şi de promovare şi afirmare a tinerelor talente.

După mai bine de 60 de ani, Casa de Cultură a Studenţilor a rămas edificiul cultural care găzduieşte, formează, promovează şi afirmă talentele studenţilor care frecventează cu perseverenţă şi dăruire formaţiile, cenaclurile, cursurile, cluburile, precum şi multiplele activităţi organizate în casă sub îndrumarea referenţilor de specialitate. Lucrările de modernizare relizate în ultimii ani indică această instituţie din Piaţa Lucian Blaga, ca fiind un spaţiu extrem de generos, funcţional, elegant, unde actul cultural se desfăşoară în condiţii otptime, fapt care a dus la performanţe atât în plan naţional, cât şi în festivaluri şi concursuri internaţionale.

În prezent CCS reuneşte 17 formaţii artistice, cenacluri, cluburi şi cursuri. Palmaresul obţinut prin intermediul acestor formaţii înscrie această instuţie în rândul celor mai prestigioase instituţii de cultură din centrul universitar clujean.

Contact:

Adresa: Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj-Napoca, 400003
Telefon: 0264598024
Fax: +40 264 403 799
Email: ccsclujnapoca@yahoo.com
Website
Facebook