ȘTIRI | NOUTĂȚI | TOTUL DESPRE EVENIMENTELE ANULUI

Cauți informații proaspete despre evenimentele care au loc în apropierea ta? Secțiunea de știri evenimente îți este dedicată, cu articole variate despre lumea fascinantă și atât de dinamică a evenimentelor. Ce concerte urmează, ce festivaluri vor face ravagii în marile orașe din România și din străinătate, ce artiști vin în România, care sunt cele mai noi trenduri în materie de organizare de evenimente, toate informațiile relevante sunt puse la dispoziția ta pe Ghid Local.

Dacă organizezi un eveniment și dorești să îți punem la dispoziție platforma noastră de vânzare BILETE EVENIMENTE ONLINE – care vine și cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local, scrie-ne un e-mail pe redactie@cluj.com!

Jazz in the Park celebrează 100 de ani de muzică românească în 4 concerte

de |

Jazz in the Park celebrează 100 de ani de muzică românească în 4 concerte Ca orice eveniment cultural care înțelege semnificația acestui an al Centenarului, și Jazz in the Park pregătește câteva momente speciale impregnate cu valori ale muzicii românești din ultimii 100 de ani. Patru concerte ne vor purta prin istoria ultimilor 100 de…