ȘTIRI | NOUTĂȚI | TOTUL DESPRE EVENIMENTELE ANULUI

Cauți informații proaspete despre evenimentele care au loc în apropierea ta? Secțiunea de știri evenimente îți este dedicată, cu articole variate despre lumea fascinantă și atât de dinamică a evenimentelor. Ce concerte urmează, ce festivaluri vor face ravagii în marile orașe din România și din străinătate, ce artiști vin în România, care sunt cele mai noi trenduri în materie de organizare de evenimente, toate informațiile relevante sunt puse la dispoziția ta pe Ghid Local.

Dacă organizezi un eveniment și dorești să îți punem la dispoziție platforma noastră de vânzare BILETE EVENIMENTE ONLINE – care vine și cu un plus de vizibilitate prin posibilitatea promovării evenimentelor în cadrul a tot ce înseamnă rețeaua și subrețeaua națională Ghid Local, scrie-ne un e-mail pe redactie@cluj.com!

Line-up scene Fortune si Forest la Untold 2019

de |

ATB, ANDREW RAYEL, COSMIC GATE si EMMA HEWITT urca in line-up-ul celei mai noi scene a festivalului Untold, scena FORTUNE! AKUA NARU, ALBOROSIE si MORCHEEBA sunt doar cateva dintre numele sonore din line-up-ul scenei Forest! Cea mai nouă scenă a festivalului UNTOLD, scena Fortune e un epicentru de forță electronică transcendentală. și reunește an de…