Termeni si Conditii GhidLocal.com

 

Prin achizitionarea unui bilet prin ghidlocal.com acceptati automat conditiile urmatoare:

Ghid Local este o platforma de ticketing care ofera spre vanzare bilete pentru diferite evenimente culturale și sportive, indoor sau outdoor, in schimbul achitarii acestor bilete prin plata on-line cu card-ul bancar. Tranzactia securizata se face prin site-ul Mobilpay.ro.

Ghid Local nu isi asuma nicio responsabilitate privitoare la biletele ce au fost livrate in conditii normale catre cumparator. In cazul pierderii biletelor, nu se pot emite alte bilete care sa le inlocuiasca pe cele pierdute.

Ghid Local este un intermediar, fara implicare in organizarea propriu-zisa a evenimentelor. Ca atare, nu poate fi facut responsabil pentru returnarea banilor pe biletele de acces, in cazul anularii sau amanarii evenimentelor.

Biletul este valabil pentru o singura persoana si doar pentru data si ora mentionate pe bilet.

Consecintele si daunele ivite din cauza pierderii, furtului, tiparirii gresite, copierii, tiparirii multiple a biletului cu tiparire personala cad in responsabilitatea cumparatorului.

Cumparatorul biletului cu tiparile personala are posibilitatea sa tipareasca pe proprie raspundere biletul dupa achizitia reusita sau sa-l prezinte electronic la intrare. Biletul cu tiparire personala se poate folosi numai in cazul in care codul de bara si codul aflat langa codul de bara sunt lizibile.

In conformitate cu legile si reglementarile privind protectia minorilor, persoanelor sub varsta de 18 ani le este strict interzis accesul la evenimente ce pot avea un grad inalt de violenta si in locuri unde se comercializeaza bauturi alcoolice.

Ghid Local prelucreaza datele cu caracter personal in scopul indeplinirii unor operatiuni legitime legate de desfasurarea activitatilor de marketing si publicitate specifice derularii activitatii noastre.

Datele cu Caracter Personal vor fi colectate si prelucrate conform cu Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor in prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date. Informatiile vor fi colectate prin mijloace automate, cu respectarea tuturor restrictiilor de securitate si protectie impuse de lege.

Cumparatorul poate semnaliza problemele aparute prin e-mail pe adresa [email protected] sau sa sune la numarul de telefon 0264 536 789.